Sun Care Body

22.00

Sun Care Body

Αντηλιακό γαλάκτωμα  με φυσικά φίλτρα και πλούσια έλαια. Προστατεύει, ενυδατώνει και χαρίζει απαλότητα. Απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια. Mε άρωμα tropical.

6 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: AN-6000 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Sun Care Body

Η αντηλιακή μας κρέμα σώματος προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, χάρη στα φυσικά φίλτρα και τη βιταμίνη Ε. Η πλούσια σύνθεση με καροτέλαιο, λάδι jojoba gold, σιτέλαιο, αμυγδαλέλαιο, ενεργό άνθρακα, εκχύλισμα σοκολάτας και βούτυρο κακάο χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα. Ο ενεργός άνθρακας συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας, ενώ το εκχύλισμα σοκολάτας προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.
  • Προστάτεψε το δέρμα σου από τον ήλιο με την αντηλιακή μας κρέμα σώματος. Με φυσικά φίλτρα και βιταμίνη Ε, προσφέρει υψηλή προστασία και βαθιά ενυδάτωση.
  • Απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια χάρη στην αντηλιακή μας κρέμα. Η πλούσια σύνθεση με έλαια και βούτυρο κακάο θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα σου.
  • Η φύση στην υπηρεσία του δέρματός σου. Η αντηλιακή μας κρέμα με φυσικά φίλτρα και εκχύλισμα σοκολάτας προσφέρει προστασία και αποτοξίνωση.
  • Χάρισε στην επιδερμίδα σου την απόλυτη περιποίηση με την πολυτελή αντηλιακή μας κρέμα. Με πλούσια σύνθεση από φυσικά έλαια, προσφέρει απαλότητα και λάμψη.
  • Αποκάλυψε την πιο λαμπερή εκδοχή του δέρματός σου με την αντηλιακή μας κρέμα εμπλουτισμένη με καροτέλαιο και λάδι jojoba gold.
Spf30+

Επιπλέον πληροφορίες

Είδος κρέμας

Sun Care Body

Sun Care Body

22.00

6 σε απόθεμα