Κρέμα Βλαστοκυττάρων

Out of Stock

220.00

Κρέμα Βλαστοκυττάρων

Η δύναμη της επιστήμης για μια επιδερμίδα αναγεννημένη. Η κρέμα μας, εμπλουτισμένη με βλαστοκύτταρα, αποτελεί την απόλυτη λύση για την αντιγήρανση. Με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, εξαλείφει τις ρυτίδες και τις ατέλειες, χαρίζοντάς σου μια επιδερμίδα ανανεωμένη και λαμπερή.

 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: BL-1000 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Κρέμα Βλαστοκυττάρων

Αναζωογόνηση από τη Φύση για μια Επιδερμίδα Αιώνια Νεανική

Απελευθέρωσε τη φυσική ομορφιά σου με την αναζωογονητική μας κρέμα ημέρας. Η μοναδική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba, βιταμίνη Ε και βλαστικά κύτταρα από εντελβάις προσφέρει μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα. Η κρέμα μας, εμπνευσμένη από τις τελευταίες εξελίξεις στην φυτοκοσμητολογία, διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, ανανεώνει τα κύτταρα και καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Απόλαυσε μια επιδερμίδα λαμπερή, σφριγηλή και νεανική.

Κρέμα που Γνωρίζει το Δέρμα σου

Η κρέμα μας είναι αποτέλεσμα της πιο πρόσφατης έρευνας στη γενετική και την ατομική φροντίδα του δέρματος. Τα βιολογικά δραστικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και τα βλαστικά κύτταρα από εντελβάις, συνεργάζονται για να προσφέρουν μια εξατομικευμένη λύση στις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας σου. Απόλαυσε μια κρέμα που ανανεώνει, ενυδατώνει και προστατεύει, χαρίζοντάς σου μια επιδερμίδα που λάμπει από υγεία.

Αναγέννησε την Επιδερμίδα σου”

Βίωσε την επανάσταση στην αντιγήρανση με την αναγεννητική μας κρέμα ημέρας. Τα βλαστικά κύτταρα από εντελβάις, σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και τη βιταμίνη Ε, διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων, μειώνουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος. Απόλαυσε μια επιδερμίδα ανανεωμένη, σφριγηλή και νεανική.

Αναδομητική κρέμα ημέρας για ώριμες επιδερμίδες με δραστικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το έλαιο jojoba, η βιταμίνη Ε, τα βλαστικά κύτταρα από εντελβάις, μπορούν να παράγουν θετικές επιδόσεις στην φυτοκοσμητολογία και την ανανέωση της επιδερμίδας και την καταπολέμηση των σημείων γήρανσης. Βασίζεται σε νέες τεχνικές εισροές που περιλαμβάνουν τη χρήση βιολογικών δραστικών συστατικών, γενετική μελέτη για ατομική φροντίδα του δέρματός, αναγεννητικές θεραπείες.

cpnp:3412054

Βάρος: 50ml

Επιπλέον πληροφορίες

Είδος κρέμας

Κρέμα Βλαστοκυττάρων

Κρέμα Βλαστοκυττάρων

220.00

Εξαντλημένο