Choco Mousse

19.00

Choco Mousse

Αφέσου στη μαγεία της σοκολάτας!” Η μάσκα μας με γιαούρτι και αληθινή σοκολάτα θα σε ταξιδέψει σε έναν κόσμο απόλαυσης, ενώ ταυτόχρονα θα αναζωογονεί την επιδερμίδα σου. Η πλούσια υφή της μους και το υαλουρονικό οξύ θα προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θα αφήσουν το δέρμα σου απαλό και λαμπερό.

5 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: ΜΑ-2222 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Choco Mousse

Αυτή η μεθυστική μάσκα τρέφει τονώνει δίνει λάμψη και  έχει αντιγυραντική δράση. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό, ξαναδίνει στο δέρμα όλη του τη νεότητα την βελούδινη υφή & προσφέρει εξαιρετική λάμψη και φωτεινότητα στης θαμπές επιδερμίδες.

“Ανακάλυψε την πηγή της νεότητας!” Η μάσκα μας, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση που απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αφήνοντας το δέρμα σου απαλό και βελούδινο σαν μετάξι. Απόλαυσε μια λάμψη που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ανανεωμένη και γεμάτη ζωντάνια.

“Αφέσου στη μαγεία της λάμψης!” Η θαμπή επιδερμίδα ανήκει στο παρελθόν. Με την εντατική ενυδάτωση του υαλουρονικού οξέος, η μάσκα μας αποκαλύπτει μια λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα, σαν να έχεις μόλις επιστρέψει από διακοπές. Απόλαυσε ένα δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Είδος κρέμας

Choco Mousse

Choco Mousse

19.00

5 σε απόθεμα