Watermelon

18.00

Watermelon

Μάσκα καρπουζιού: Η απόλυτη αναζωογόνηση για την επιδερμίδα σας

Απολαύστε την αναζωογόνηση και τη λάμψη του καρπουζιού με τη νέα μας μάσκα προσώπου. Η πλούσια υφή της μαρμελάδας και τα φυσικά συστατικά του καρπουζιού θα δώσουν στην επιδερμίδα σας μια νέα πνοή ζωής.

5 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: ΜΑ-6578 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Watermelon

Οφέλη:

  • Βαθιά ενυδάτωση: Το καρπούζι είναι πλούσιο σε νερό, το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην αποκατάσταση της υγιούς ισορροπίας της υγρασίας.
  • Απολέπιση: Τα φυσικά οξέα του καρπουζιού βοηθούν στην απαλή απολέπιση της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτοντας μια πιο λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.
  • Αντιοξειδωτική προστασία: Το καρπούζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.
  • Αναζωογόνηση: Η αρωματική σύνθεση του καρπουζιού θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Μαρμελάδα-μάσκα για ανανέωση λάμψη και αναζωογόνηση περιέχει γλυκολικό οξύ και φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε φυσικά οξέα ζαχαροκάλαμο εκχύλισμα αγγουριού και καρπουζιού δυόσμου και lime ανανά καρύδα αλλά είναι και προβιοτικά αρκούν μόλις 20 λεπτά για να κάνει η φύση την  ανανέωση της επιδερμίδας στο έπακρο για όλους τους τύπους δέρματος χρησιμοποιείται και στο ευαίσθητο δέρμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Είδος κρέμας

,

Watermelon

Watermelon

18.00

5 σε απόθεμα